buro BAK

13/07/2014 – buro BAK Damloop 2014 en Habitat

Op 21 september loopt Erik Bak met 2 vrienden de Dam tot Damloop voor Habitat for Humanity, een organisatie die huizen bouwt in ontwikkelingslanden en zo mensen een steuntje in de rug geeft om zelf een nieuwe toekomst op te bouwen. Wij willen graag zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen zodat Habitat zoveel mogelijk mensen kan helpen met het bouwen van een huis en een nieuwe toekomst.

 

De Dam tot Damloop is 16,1 kilometer en er wordt hard getraind om deze prestatie te volbrengen. Steun u ook onze actie? Elke bijdrage wordt gewaardeerd! Ga naar de sponsorpagina van Erik Bak link en help met een donatie dit huisje verder te bouwen. Op www.bouwmee.nl/damloop2014 leest u alles over het team van Habitat en kunt u de bouw van de huisjes volgen.

 

Logo Habitat

Habitat for Humanity is een internationale non-profit organisatie die degelijke en veilige huisvesting biedt voor gezinnen in ontwikkelingslanden. Habitat is actief in tachtig landen. Dankzij Habitat leven wereldwijd al meer dan 600.000 gezinnen (3 miljoen mensen) in een veilig huis met een solide dak, stevige muren, schoon drinkwater en een hoopvolle toekomst.

Meer informatie vindt u op www.habitat.nl.

 

Alvast bedankt, ook namens Habitat for Humanity!