buro BAK

Particulier / Keuringen

U laat zelf een huis bouwen of verbouwen, u koopt een nieuw huis, u koopt een bestaand huis, uitgaven in uw leven die niet alledaags zijn.

Voor de aankoop, voor de financiering en misschien voor de aankleding van het interieur schakelt u een adviseur in. Maar voor het belangrijkste product, het gebouwde, vertrouwt u volledig op degene die u het aanbiedt.

Natuurlijk, dat kan en mag ook. Maar… buro BAK weet uit ervaring dat de inschakeling van een specialist in bouwen nu net wel dat ziet wat u misschien niet ziet, of u niet wordt vertelt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verborgen gebreken en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Naast de toets van wat er is vastgelegd in het koopcontract of verkoopboekje weten wij wat u voor algemene kwaliteit mag verwachten van uw aannemer.

buro BAK kan u hierin op velerlei wijzen van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor een bouwkundige keuring bij de aankoop van uw woning welke voldoet aan de normen van NHG of een opleveringskeuring bij nieuwbouw of verbouw.

Wij hanteren voor particulieren aangepaste tarieven. Neemt u hier eens vrijblijvend contact met ons op.